Skip to main content

Våre merkevarer

Vi skal være best på det vi driver med. Derfor fører vi kun premium kvalitet.

WMF primulator

WMF

Hver dag nyter flere hundre millioner mennesker over hele verden produkter fra WMF. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, moderne design og en perfekt funksjonalitet.

faema primulator

Faema

Siden 1945 har Faema designet, produsert og distribuert profesjonelle espresso og cappuccino kaffemaskiner som kjennetegnes av fascinerende design og nyskapende teknologi.

Mazzer primulator

Mazzer

Selskapet Mazzer har i over 70 år vært den ledende produsent av kverner til kaffeprodusenter og kafeer.

carpigiani primulator

Carpigiani

Carpigiani ble grunnlagt i Italia i 1946 og etablerte seg raskt som markedsledende innen produksjonen av maskiner for gourmet gelato, bedre kjent som italiensk iskrem.

merrychef primulator

Merrychef

Over 60 års produkterfaring og kulinarisk ekspertise danner grunnlaget for den innovative, prisvinnende teknologien til Merrychef.

hounö primulator

Brita

BRITA dispenser – et bærekraftig og hygienisk valg. Vanndispensere fra BRITA tilbyr dine ansatte, besøkende og kunder nyfiltrert, varmt eller kaldt springvann, med eller uten kullsyre.

icematic primulator

Icematic

Icematic sine isbitmaskiner har blitt produsert hos Catel Mac helt tilbake siden 1963. Kjent som en av de ledende i produksjon av isbitmaskiner, kjøleskap og et bredt utvalg av sjokkfrysere.

selmi primulator

Selmi

Maskiner og utstyr for sjokolade, kaffe, nøtter, bearbeiding av tørket frukt.

icematic primulator

Rational

Rational Norge AS er den norske importøren for Rational AG i Tyskland - verdens største og ledende produsent av kombidampere for det profesjonelle storkjøkken.I 50 år har det vært ønske å tilby kundene det beste verktøyet til matlaging.

selmi primulator

Eurochef

Siden 1992 har Eurochef produsert innovativt matserveringsutstyr designet for å tillate matlaging av høy kvalitet, selv i lokaler som ikke er utstyrt med kjøkken eller ventilasjonssystem.

Mahlkönig primulator

Mahlkönig

Mahlkönig er førstevalget av baristaer fra hele verden. Våre kaffekverner er ansett som garantister for høyest mulig kaffekvalitet – siden så tidlig som i 1924.

cleantech

Cleantech

Oppdag allsidigheten til EVO-serien av våre CleanTech®-håndvaskssystemer, som tilpasses ulike behov. Fra plassbesparende veggmonterte alternativer til robuste frittstående industrielle systemer med én eller tre stasjoner, sørger Cleantech håndvaskemaskiner for effektiv håndhygiene på steder med høy trafikk.