Skip to main content
Faema espressomaskiner
Faema logo

Faema tradisjonelle espressomaskiner

Siden 1945 har Faema designet, produsert og distribuert profesjonelle espresso og cappuccino kaffemaskiner som kjennetegnes av fascinerende design og nyskapende teknologi.

Suksessen bekreftes av alle lojale baristaer, over hele verden. Gruppen er basert i Binasco (Milano) og er globalt ledende innen produksjonen av tradisjonelle maskiner, med en markedsandel på 25 %, fire produksjonsanlegg som alle er lokalisert i Lombardia (Italia).

Av gruppens mer enn 650 ansatte jobber 35 % utenfor Italia. FAEMA har et globalt nettverk med 700 distributører og datterselskaper i Italia, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania, Portugal, USA og Kina. Alle fabrikkene og dets produksjonsprosedyrer er tuftet på den japanske filosofien ”Kaizen” metoden (”Kai” = endring, og “Zen” = best). Denne filosofien har som målsetning å gjøre produksjonsprosesser mer effektive, og bedre totalkvaliteten på produktet ved å involvere hele organisasjonsstrukturen. Gruppen investerer kontinuerlig i forskning og utvikling. Produktene er designet og produsert slik at de forenkler de daglige oppgavene til en barista, og samtidig oppfyller de strengeste internasjonale standardene for sikker bruk og mathygiene, i tillegg til å ivareta hensynet til miljøet.