Skip to main content

Support

Supportavdelingen er det første leddet når du har et problem eller utfordring med din maskin. Support arbeider hånd i hånd med serviceavdelingen og kan i mange saker løse problemet ditt mens du er på tråden. Dette er til stor hjelp og reduserer nedetid betraktelig.

Vakttelefon helgevakt

Tel: +47 97 18 28 42

Fredag: 16:00 – 20:00
Lørdag:  09:00 - 20:00
Søndag- og helligdager:  10:00 - 20:00

Fremmøtegebyr 3150,- + kjøring

Vi vet at det viktigste for våre kunder er en maskin som fungerer til enhver tid. For oss er det viktig å yte raskt hjelp, og utføre arbeidet med høy kvalitet. 

Support 7 dager i uka

Du kan ringe support 7 dager i uka på dagtid. Helgesupport er en viktig del av vår supporttilbud, da vi vet at du ikke kan vente til mandag om det skulle skje noe på en lørdag. Har du serviceavtale hos oss får du gratis telefonsupport på hverdager og rabatterte priser på helligdager.

Les mer om vår serviceavtale her.

Skyløsninger løser utfordringer raskt

Supportavdelingen har inngående kunnskap i maskinene vi leverer. Gjennom skyløsninger kan support speile maskinen eller styre maskinen direkte for feilsøking og lignende. Dette har ført til en markant økning av saker som løses over telefonen. Vi streber etter å være best i klassen på support, og søker alltid nye, innovative løsninger.

Du kan også melde inn servicebestilling på nett. Det gjør du her.