selmi sjokolademaskiner
selmi logo

Selmi sjokolademaskiner

Maskiner og utstyr for sjokolade, kaffe, nøtter, bearbeiding av tørket frukt

Renato Selmi startet tilbake i 1965 med hasselnøttpasta-behandlingen, og gikk videre til sjokoladetemperings- og omarmingsmaskiner, hvor han siden spesialiserer seg. Evolusjon skjer i 1987, året Paolo Semi blir med faren sin i bransjen. Fra det øyeblikket har kombinasjonen av teknologi, kunnskap om råstoffet og kontinuerlig jakten på effektivitet og perfeksjon gjort selskapet i stand til å bli den ubestridte lederen på nasjonalt og internasjonalt nivå for produksjon av maskinsjokoladefremstillingsmaskiner, nøtter og tørket frukt.

Spørsmål om maskiner eller utvalg ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hele Norges Pascal fra Pascal Konditori Og Brasserie tester ut sin nye sjokolademaskin fra den Italienske topprodusenten Selmi Chocolate-Machinery levert av oss i Primulator AS.

Se film her:

https://www.facebook.com/primulatoras/videos/352882212256199/

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

FORHANDLER INTRANETT
Logg inn

Følg oss

Design og utvikling av Bonefish.no