Selmi sjokolademaskiner
Maskiner og utstyr for sjokolade, kaffe, nøtter, bearbeiding av tørket frukt
Renato Selmi startet tilbake i 1965 med hasselnøttpasta-behandlingen, og gikk videre til sjokoladetemperings- og omarmingsmaskiner, hvor han siden spesialiserer seg. Evolusjon skjer i 1987, året Paolo Semi blir med faren sin i bransjen. Fra det øyeblikket har kombinasjonen av teknologi, kunnskap om råstoffet og kontinuerlig jakten på effektivitet og perfeksjon gjort selskapet i stand til å bli den ubestridte lederen på nasjonalt og internasjonalt nivå for produksjon av maskinsjokoladefremstillingsmaskiner, nøtter og tørket frukt.
Spørsmål om maskiner eller utvalg ta kontakt med oss på
Hele Norges Pascal fra Pascal Konditori Og Brasserie tester ut sin nye sjokolademaskin fra den Italienske topprodusenten Selmi Chocolate-Machinery levert av oss i Primulator AS.
Se film her:
https://www.facebook.com/primulatoras/videos/352882212256199/