Carpigiani ismaskiner
carpigiani logo

Carpigiani ismaskiner

Carpigiani ble grunnlagt i Italia i 1946 og etablerte seg raskt som markedsledende innen produksjonen av maskiner for gourmet gelato, bedre kjent som italiensk iskrem.

Etter hvert som italiensk iskremkultur spredte seg over hele kloden på 60- og 70-tallet, begynte Carpigiani raskt å ekspandere globalt. De åpnet sine første utenlandske avdelinger, og utviklet et salgsnettverk med eksklusive forhandlere, noe som siden har sikret  en utbredt distribusjon og kontinuerlig god service for slutt-brukerne.  

Fokus på kontinuerlig innovasjon er med på å styrke posisjonen til Carpigiani som en teknologileder på det globale markedet. En stor prosentandel av omsetningen blir kontinuerlig investert i forskning, design og til å velge komponenter av høy kvalitet. Det å velge utstyr fra Carpigiani er en garanti for at det blir produsert gelato av ypperste kvalitet. Produktene er lette å bruke, robuste og lette å rengjøre.

Dette gir store fordeler i form av lave driftskostnader med høy margin.

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern
Betingelser

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

Følg oss