Skip to main content
merrychef ovner
merrychef logo

Merrychef ovner

Nye ideer og fleksible ovner

Over 60 års produkterfaring og kulinarisk ekspertise danner grunnlaget for den innovative, prisvinnende teknologien til Merrychef.

De har laget banebrytende produkter helt siden 1950-tallet fra verdens første kommersielle mikrobølgeovn, til den nyeste hurtigovnen: eikon® e2s. Vi gjør det lille ekstra som trengs for å optimere hastigheten, kvaliteten, fleksibiliteten og driftskostnadene hos dine selskaper, ved å tilby hypermoderne produkter og tjenester uavhengig av kompetansenivået til dine ansatte.  Du finner våre løsninger I hele markedet - fra små kaffe-brennerier til globale kjeder, fra enkel hurtigmat til noble middager: Merrychef er førstevalget når det gjelder ovner som lager fersk, varm mat når det trengs!

Highspeed-konseptet

Siden 2005 har Primulator vært trendsetteren på highspeed til matlaging for fastfood, horeca og KBS-markedet. Teknikken i ovnene kombinerer høy-hastighets varmluft og mikrobølger. 

Highspeedovnene fra Primulator og Merrychef er den klare markedslederen i Norge og vårt konsept inkluderer alle kjente matleverandører i Norge, samt at vi har egne kokker med fagbrev som utvikler alle programmer for sluttbrukerne. Ovnene leveres ferdig programmert for sluttkunden, og det gjenstår kun å legge inn ønsket rett i ovnen og trykke på bildet for ønsket program.

Over 3000 ovner er solgt i Norge frem til nå, og ovnen brukes av et samlet bensin- og kiosk-marked. Primulator styrer alle menyer for kjeder og sluttkunder og når det kommer nye produkter/retter som skal inn så oppdateres dette enkelt med bruk av internett og usb-sticks.

Highspeedovnene til Primulator og Merrychef gjør produksjonen av maten din opptil 20 ganger raskere enn vanlige ovner, avhengig av hvilken modell du måtte velge. Highspeed-konseptet til Primulator passer perfekt til bensinstasjoner, kiosker, restauranter, bakerier, kaffe-barer, fastfoodrestauranter, hotell, fornøyelseparker osv. Alle steder hvor man skal servere mat raskt, sikkert og til høy kvalitet bør ha en Merrychef. 

Ta kontakt med oss for en nærmere presentasjon.