Skip to main content

Om oss

Premium kvalitet

Primulator har siden 60-tallet vært eksklusiv leverandør av premium merker til HoReCa-markedet, KBS og Convenience. Vi er stolte av å selge produkter fra ledende firmaer som WMF, Faema, Carpigiani, ISA, Merrychef og flere. Se våre produkter her.

Resultatet av hardt arbeid og høy kvalitet har satt oss i posisjonen vi nå er i. Rundt 85 % av merkene vi fører i dag har vi hatt siden 60-tallet. Vi arbeider utelukkende med de beste og mest kjente merkene for å kunne stå for den kvaliteten vi lover.

I tillegg til vår fantastiske produktkatalog besitter vi inngående kunnskap produktene og bransjen vi opererer i. Vi holder jevnlige kurs og arrangementer for å videreformidle kunnskapen til våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.

Samarbeidspartner som deler kompetanse

Primulator har fokus på kompetanse og å være en trygg samarbeidspartner for våre kunder. Alle i bedriften brenner for det de driver med og ønsker å bringer lidenskapen videre. Flere av våre medarbeidere har fagbrev som kokk, bakgrunn som barista etc. De blir jevnlig sertifisert av våre leverandører eller gjennom internasjonale sertifiseringsinstanser. Vi skal rett og slett være best på det vi driver med.

I kurs på hovedkontoret kan du som kunde bli sertifisert på maskinen du kjøper. Vi ønsker at du skal ha det beste utgangspunktet for å kunne utnytte maskinen din maksimalt og oppnå best mulig resultat. Se aktuelle kurs og arrangementer fremover.

En innovativ partner

Primulator-gruppen opererer i 7 land i Europa - dette gir oss et fortrinn når det kommer til trender og produktnyheter. Vi reiser verden rundt flere ganger i året og henter kunnskap og inspirasjon fra messer og arrangementer. Som kunde av Primulator gir vi deg gratis rådgivning og kan komme med forslag til nye konsepter og ideer til din bedrift som kan ta deg til nye høyder.

Unikt servicekonsept

Vårt servicekonsept er en stor trygghet for kunden. Nedetid er en stor kostnad, og den må være så kort som mulig. Derfor reiser våre serviceteknikere alltid med de vanligste delene i bilen. I tillegg kan support på telefon fjernstyre mange av maskinene og gjøre feilsøking direkte med kunden. Vi er landsdekkende og gir lik service uansett hvor du befinner deg i landet. Les mer om vår serviceavtale her.

Vår eier 

STORSKOGEN GROUP AB  

Storskogen ble grunnlagt i 2012 med en misjon om å kjøpe og drive godt forvaltede og lønnsomme små og mellomstore selskaper med ledende posisjoner i sine respektive markeder. Storskogen er delt inn i tre forretningsområder, bestående av 129 forretningsenheter fordelt på 14 vertikaler med over 12 000 ansatte per 31. desember 2023, hovedsakelig i Sverige samt i de andre nordiske landene, Tyskland, Sveits, Singapore og Storbritannia.

Vi tror på å pleie de egenskapene som har gjort selskapene vi kjøper vellykkede, og det er ikke vår intensjon å avhende dem. Forretningsfolk som selger livsverket sitt til Storskogen kan være trygge på at Storskogen, som ny eier, vil bidra med sin ekspertise og gi støtte for selskapets fortsatte utvikling og suksess.

Les mer her: https://www.storskogen.com/