Kunnskapssenter
Vi i Primulator ønsker å være en ressurs for våre kunder og samarbeidspartnere og har i den sammenheng utviklet vårt eget kunnskapssenter. Vårt mål er å oppnå en tettere og mer dynamisk kontakt med de som besøker oss. Vi ønsker å være stedet
hvor idéer skapes og realiseres. Dette skal vi oppnå med kompetent personell og markedets beste utstyr.
I vårt kunnskapssenter arrangerer vi kurs i Gelato/ iskremproduksjon og barista/espresso/kaffefaget. Vi har i tillegg vårt eget kjøkken hvor vi sammen med våre samarbeidspartnere utvikler menyer og tester mat både i våre Merrychef og Hounö ovner.
Vi er opptatt av å være aktive og synlige og er derfor med på ulike messer lokalt og internasjonalt til enhver tid. I tillegg arrangerer vi de årene Umami ikke holdes vår egen inspirasjonsmesse i våre lokaler på Skullerud i Oslo. Dette er en viktig og nyttig arena for oss og våre partnere for å utvikle nye trender, samt lansere nyheter i forskjellige kanaler.
Nytt for 2021 er at vi er medlem av Mumac CoffeeAcademy.