Skip to main content
  • Kunnskapssenter

    Vi i Primulator ønsker å være en ressurs for våre kunder og samarbeidspartnere og har i den sammenheng utviklet vårt eget kunnskapssenter. Vårt mål er å oppnå en tettere og mer dynamisk kontakt med de som besøker oss. Vi ønsker å være stedet
    hvor idéer skapes og realiseres. Dette skal vi oppnå med kompetent personell og markedets beste utstyr.

I vårt kunnskapssenter arrangerer vi kurs i Gelato/ iskremproduksjon og barista/espresso/kaffefaget. Vi har i tillegg vårt eget kjøkken hvor vi sammen med våre samarbeidspartnere utvikler menyer og tester mat både i våre Merrychef og Hounö ovner.

Vi er opptatt av å være aktive og synlige og er derfor med på ulike messer lokalt og internasjonalt til enhver tid. I tillegg arrangerer vi de årene Umami ikke holdes vår egen inspirasjonsmesse i våre lokaler på Skullerud i Oslo. Dette er en viktig og nyttig arena for oss og våre partnere for å utvikle nye trender, samt lansere nyheter i forskjellige kanaler.

Nytt for 2021 er at vi er medlem av Mumac CoffeeAcademy.

Kurs

Gelato/is og sjokoladekurs

Primulator tilbyr flere typer kurs i våre flotte kurslokaler. Barista/espresso/kaffekurs og gelat...

Barista/espresso-kurs

Vi tilbyr alltid gratis kurs til de som kjøper espresso-maskin av oss. Vi har sertifiserte SCAE-b...

Sjokoladekurs 24 april 2024 modul 1

Pals & Primulators Sjokoladeskole Våre månedlige sjokoladekurs gir deg god innføring i sjoko...

Arrangementer/Messer

Norgemesterskap i gelato & iskrem 2024

NM i Gelato foregår over 1 dag: 10 april konkurreres det i klassen melkebasert gelato elle...

Blogg

WMF 1500 F Helautomatisk filterkaffemaskin

Alle har ventet på den, den nye helautomatiske filterkaffemaskinen fra Primulator og WMF. Nå er d...

Meld deg på Gelatokurs!

Vil du lære deg å lage ekte gelato? Delta på vårt 2-dagers grunnkurs og lær av de beste i Norge.

Softis og Milkshake maskin kampanje 2024

Norgessommer er softis, og Nordmenn kan ikke få nok. Slik blir det i 2024 også, og for deg som dr...