Gelato/ Isproduksjon kurs

Primulator tilbyr flere typer kurs i våre flotte kurslokaler. Barista/Espresso/kaffekurs og gelato/isproduksjonskurs.Vi kurser både nybegynnere og viderekomne.

Gelato/Isproduksjon:
Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden. Det finnes mange forskjellige kurs, men i all hovedsak er det 3 steg:

Kursene tar for seg alt fra pasteurisering, sammensetning av oppskrifter, justering av konsistenser og smakstil-setninger samt design og planlegging av laboratorium og utsalgssteder.
Kursene kan gjennomføres i Oslo eller Bologna Italia.


Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon om ledige datoer.

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

FORHANDLER INTRANETT
Logg inn

Følg oss

Design og utvikling av Bonefish.no