Skip to main content

Gelato/is og sjokoladekurs

Primulator tilbyr flere typer kurs i våre flotte kurslokaler. Barista/espresso/kaffekurs og gelato/is og sjokolade kurs. Vi kurser både nybegynnere og viderekomne.

Gelato og isproduksjon:
Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden. Det finnes 3 tilgjengelige kurs:

  • Grunnkurs. Basic innføring i gelato/isproduksjon. Her lærer du de grunnleggende prinsipper og praktisk gjennomføring. Du lærer å sette sammen oppskrifter og å lage selve isen, samt visuell presentasjon. Du får innføring i det å velge riktig utstyr til rett bruk.
  • Viderekommende: Balansering av fett og sukker, analysering, justering med forskjellige sukkerarter, melkefri gelato, yougurt, infusering m.m.
  • Ekspert: Reversert balansering, stabilisatoranalyser, sukkerfri-løsninger, ingrediensanalyser og merking, alkoholbaserte produkter, kaker, semifreddo, historie.

Sjokoladeproduksjon:
Vi samarbeider med Selmi, verdens ledende produsent av maskiner til produksjon av sjokolade. Det finnes 1 tilgjengelig kurs:

Sjokoladekurs, grunnleggende innføring i sjokoladeproduksjon. Her lærer du de grunnleggende prinsipper og praktisk gjennomføring. Du lærer temperering, balansering,sette sammen oppskrifter, drasjering, comfitering samt innføring i det å velge riktig utstyr til rett bruk..
Kursene gjennomføres i Oslo.


Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon. 

Inspirasjonskurs i gelato og iskrem med Primulator og Bako 26 februar MELD DEG PÅ HER! KURSET ER FULLT!

Inspirasjonskurs i gelato og iskrem med Primulator og Bako 2 april Påmelding kommer