Primulator tilbyr flere typer kurs i våre flotte kurslokaler. Barista/espresso/kaffekurs og gelato/is og sjokolade kurs. Vi kurser både nybegynnere og viderekomne.
Gelato og isproduksjon: Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden. Det finnes 3 tilgjengelige kurs:
Grunnkurs. Basic innføring i gelato/isproduksjon. Her lærer du de grunnleggende prinsipper og praktisk gjennomføring. Du lærer å sette sammen oppskrifter og å lage selve isen, samt visuell presentasjon. Du får innføring i det å velge riktig utstyr til rett bruk.
Viderekommende: Balansering av fett og sukker, analysering, justering med forskjellige sukkerarter, melkefri gelato, yougurt, infusering m.m.
Ekspert: Reversert balansering, stabilisatoranalyser, sukkerfri-løsninger, ingrediensanalyser og merking, alkoholbaserte produkter, kaker, semifreddo, historie.
Sjokoladeproduksjon: Vi samarbeider med Selmi, verdens ledende produsent av maskiner til produksjon av sjokolade. Det finnes 1 tilgjengelig kurs:
Sjokoladekurs, grunnleggende innføring i sjokoladeproduksjon. Her lærer du de grunnleggende prinsipper og praktisk gjennomføring. Du lærer temperering, balansering,sette sammen oppskrifter, drasjering, comfitering samt innføring i det å velge riktig utstyr til rett bruk.. Kursene gjennomføres i Oslo.
Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon.
Inspirasjonskurs i gelato og iskrem med Primulator og Bako 26 februarMELD DEG PÅ HER!KURSET ER FULLT!
Inspirasjonskurs i gelato og iskrem med Primulator og Bako 2 april Påmelding kommer