Primulator tilbyr flere typer kurs i våre flotte kurslokaler. Barista/Espresso/kaffekurs og gelato/isproduksjonskurs.Vi kurser både nybegynnere og viderekomne.
Gelato/Isproduksjon: Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden. Det finnes mange forskjellige kurs, men i all hovedsak er det 3 steg:
Kursene tar for seg alt fra pasteurisering, sammensetning av oppskrifter, justering av konsistenser og smakstil-setninger samt design og planlegging av laboratorium og utsalgssteder. Kursene kan gjennomføres i Oslo eller Bologna Italia.
Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon om ledige datoer.
Primulator AS
Kontakt oss
23 03 17 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.