Skip to main content

Pals & Primulator Sjokoladeskole 2025

Vi inviterer til Pals Primulator Sjokoladeskole 2025. Nytt i år er at vi slår sammen modulene 1, 2 og 3 og kurset går over to dager. Pascal Monet, vil veilede dere gjennom disse dagene og dele sin ekspertise og sørge for en engasjerende læringsopplevelse.

pascal

Pascal Monet har en imponerende bakgrunn med erfaring fra Grand Hotel og MUMA. Han vant 2. plass i Konditor NM 2023. Han har også vært «coach» for Baker- og Konditorlandslaget. Nå forbereder han seg til å konkurrere i verdensmesterskapet i sjokolade: World Chocolate Masters.

Tema:

  • Grunnleggende temperering og ulike ganachfyllinger.
  • Støping av konfekt og bruk av kakaofett og farger.
  • Dypere forståelse av fettkrystallisering i sjokoladehåndverket.

Det er begrenset antall plasser og «førstemann til mølla»-prinsippet gjelder. Eget forkle må medbringes og kurset vil foregå på engelsk.

Dato:
24. og 25. april Kl. 09.00 -15.00
11. og 12. september Kl. 09.00 -15.00
9. og 10. oktober Kl. 09.00 -15.00


Adresse: Primulator AS, Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo.
Pris: 3000 eks mva. Det er bindene påmelding og kursavgiften blir fakturert i forkant av kurset.
Har du spørsmål ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Meld deg på her!

sjokolade til hjemmesiden