Metoden har likhetstrekk med en presskanne på den måten at det er full kontakt mellom kaffe og vann gjennom hele bryggingen, noe som sørger for en god ekstraksjon. Men en viktig forskjell er papirfilteret. I Aeropressen som sørger dette for at det blir et vesentlig renere brygg enn det man får med presskanne. Dessuten benytter man kortere ekstraheringstid og finere malt kaffe.
Interessert i Aeropress?
Kontakt oss
Fredrik Slettebø Thapper
Salgssjef
+ 47 459 01 065
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Lene Andrea Jakobsen Fladby
Key Account Manager
+ 47 900 28 709
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tommy Engebretsen
Selger
+ 47 913 78 387
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.