Skip to main content
kaffekompetanse

Cleantech

Helautomatisk håndvask fra Meritech Cleantech

Oppdag allsidigheten til EVO-serien av våre CleanTech®-håndvaskssystemer, som tilpasses ulike behov. Fra plassbesparende veggmonterte alternativer til robuste frittstående industrielle systemer med én eller tre stasjoner, sørger Cleantech håndvaskemaskiner for effektiv håndhygiene på steder med høy trafikk. Det innebygde EVO-systemet integrerer estetikk og funksjonalitet sømløst, noe som gjør det perfekt for miljøer der design er viktig. Utforsk vårt utvalg og finn den ideelle håndvaskløsningen tilpasset dine spesifikke behov.

Sømløs smittebegrensning

I over 35 år har CleanTech® Automated Handwashing-teknologien vært et pålitelig valg for selskaper som er forpliktet til å beskytte helsen og sikkerheten til ansatte og forbrukere. Gå inn i den neste æraen med EVO, evolusjonen av CleanTech® håndvask-stasjoner. EVO introduserer forbedrede funksjoner og fordeler som bidrar til standardisering og støtter bærekraftsinitiativer. Dens holdbare, men estetiske design integreres sømløst i ethvert rom, noe som gjør det til en allsidig og pålitelig løsning for moderne hygienebehov.

Trygghet, sikkerhet og effektivitet fra Primulator og Cleantech

Opplev den ultimate sinnsroen med CleanTech® Automated Handwash - bevist å eliminere over 99,9% av patogener på bare 12 sekunder, og sikrer null krysskontaminering mellom brukere. EVO One tar hygiene til neste nivå og bidrar til en bedre jord ved å spare vann og støtte bærekraft gjennom resirkulerbare løsningsspatroner som reduserer avfall. Den smarte skjermen med nedtelling forbedrer gjennomføring og forenkler opplæringen av teamets hygiene. Produsert i USA, er EVO One bygget for å vare med slitesterk PC-ABS-plast og rustfritt stål, med et estetisk design som integreres sømløst i ethvert kommersielt eller industrielt miljø.

Helautomatisk håndvask for industri, produksjon, hospitality og helse

Hev hygienetilpasningen med EVOs toppmoderne digitale skjerm. Den brukervennlige fargeskjermgrensesnittet engasjerer teammedlemmene med klare instruksjoner og ønsker dem velkommen til en automatisert håndvaskopplevelse. Den løpende visningen, utløst av en foto-sensor, viser en stor nedtellingstimer og nyttige hygiene tips, og sikrer fullstendige håndvaskesykluser. Det passordbeskyttede administrative dashbordet gir kontroll og gjør det enkelt å justere vanntemperaturen og andre operative funksjoner. Detaljert sporingsinformasjon, inkludert hygienehendelsesdata etter dag og tid, gir verdifulle innsikter i teamets håndvaskstilpasning. Med en nullstillelig teller for forbedret skiftsporing, sikrer EVO en moderne, engasjerende og ansvarlig håndhygieneløsning for arbeidsplassen din.

Håndvaskesystemer fra Primulator er samfunnsnyttig

Opplev tryggheten ved en perfekt håndvask hver gang med CleanTech® fra Primulator. I motsetning til manuelle håndvasker har CleanTech® gjennomgått grundig testing av tredjepart i et GLP-sertifisert laboratorium, og sikrer at hver automatiserte håndvask eliminerer over 99,9% av skadelige patogener(virus og bakterier). Den berøringsfrie operasjonen, utløst av en foto-sensor ved inngangen til systemet, garanterer null krysskontaminering mellom brukere.

Stol på CleanTech® for en pålitelig og effektiv håndhygieneløsning som prioriterer sikkerhet og renslighet