Vi inviterer deg til et unikt Master Class sjokoladekurs med den anerkjente konditoren Tony Olsson. Med 40 års erfaring i bransjen er Tony en ekte mester innen sitt fag, og han har vunnet en rekke prestisjetunge priser, inkludert Årets Konditor og OL-gull. I dag jobber Tony for Primulator Sverige.
På dette kurset vil du:
- Utforske en rekke sjokoladeprodukter, fra praliner til petit fours og mousser.
- Lære om sjokolade, tørre bunner, kremer, kompotter, syltetøy og mer.
- Få praktisk erfaring med å lage vakre og smakfulle sjokoladeskapelser.
- Lære hvordan du kan effektivisere produksjonen ved bruk av maskiner fra Selmi.
- Bli inspirert av Tonys lidenskap for sjokolade og hans unike kunnskap.
Kurset passer for:
- Konditorer, bakere og kokker som ønsker å øke sine ferdigheter innen sjokolade og desserter.
- Det forventes at deltakerne har fagbrev/svennebrev eller grunnleggende ferdigheter innen sjokolade.
- Det er en forutsetning at deltakerne kan temperere sjokolade.
Tidspunkt:
Det arrangeres to identiske kurs à to dager.
- 16. september kl. 10.00–17.00 og 17. september kl. 09.00–15.00. Meld deg på her
- 11. november kl. 10.00–17.00 og 12. november kl. 09.00–15.00. Meld deg på her
Adresse: Primulator, Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo
Reise- og hotellforslag:
Ta Flytoget til Oslo S, og deretter buss linje 70 eller T-bane linje 3 til Skullerud. Holdeplassen ligger ca. 200 meter fra Primulator. Vi anbefaler å bestille hotell nær Oslo S.
Kurskontingent: kr 5000,- (betales ved påmelding).
Det serveres enkel lunsj begge dager – gi beskjed om eventuelle allergier. Husk arbeidstøy. Du får utdelt Callebaut-forkle.
Begrenset antall plasser! Maks to personer fra hvert selskap.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen til to inspirerende og lærerike dager med sjokolade!
Med vennlig hilsen, Pals & Primulator
