Skip to main content

Master Class med Tony Olsson

Vi inviterer deg til et unikt Master Class sjokoladekurs med den anerkjente konditoren Tony Olsson. Med 40 års erfaring i bransjen er Tony en ekte mester innen sitt fag, og han har vunnet en rekke prestisjetunge priser, inkludert Årets Konditor og OL-gull. I dag jobber Tony for Primulator Sverige.

På dette kurset vil du:

  • Utforske en rekke sjokoladeprodukter, fra praliner til petit fours og mousser.
  • Lære om sjokolade, tørre bunner, kremer, kompotter, syltetøy og mer.
  • Få praktisk erfaring med å lage vakre og smakfulle sjokoladeskapelser.
  • Lære hvordan du kan effektivisere produksjonen ved bruk av maskiner fra Selmi.
  • Bli inspirert av Tonys lidenskap for sjokolade og hans unike kunnskap.

Kurset passer for:

  • Konditorer, bakere og kokker som ønsker å øke sine ferdigheter innen sjokolade og desserter.
  • Det forventes at deltakerne har fagbrev/svennebrev eller grunnleggende ferdigheter innen sjokolade.
  • Det er en forutsetning at deltakerne kan temperere sjokolade.

Tidspunkt:

Det arrangeres to identiske kurs à to dager.

  • 16. september kl. 10.00–17.00 og 17. september kl. 09.00–15.00. Meld deg på her 
  • 11. november kl. 10.00–17.00 og 12. november kl. 09.00–15.00. Meld deg på her 

Adresse: Primulator, Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo

Reise- og hotellforslag:

Ta Flytoget til Oslo S, og deretter buss linje 70 eller T-bane linje 3 til Skullerud. Holdeplassen ligger ca. 200 meter fra Primulator. Vi anbefaler å bestille hotell nær Oslo S.

Kurskontingent: kr 5000,- (betales ved påmelding).

Det serveres enkel lunsj begge dager – gi beskjed om eventuelle allergier. Husk arbeidstøy. Du får utdelt Callebaut-forkle.

Begrenset antall plasser! Maks to personer fra hvert selskap.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til to inspirerende og lærerike dager med sjokolade!

Med vennlig hilsen, Pals & Primulator

logos