Skip to main content

WMF 1500 F Helautomatisk filterkaffemaskin

Alle har ventet på den, den nye helautomatiske filterkaffemaskinen fra Primulator og WMF. Nå er den her!

Ingen flere kaffefilterbytter, sur kaffe i kolben, søl og rot. Bare mengder med nytraktet kaffe, kvernet fra hele bønner og alltid topp kvalitet, RASKT!

 

Kvalitetskaffe på kortest mulig tid.

Primulator og WMF er kjent for sine fantastiske helautomatiske filterkaffemaskiner. Utfordringen har vært at de maskinene som har vært tilgjengelig har vært myntet på de aller største brukerstedene som konferanser, store spisesaler eller andre steder hvor man har store behov for filterkaffe på meget kort tid, kostnaden på disse maskinene har også blitt ansett for høyt på mindre steder.

Men nå har det endelig kommet en modell for de mindre stedene, men som fortsatt ønsker skikkelig filterkaffe uten all jobben det er med å trakte kaffe på tradisjonell måte.

Si hei til WMF 1500 F, en helautomatisk filterkaffemaskin som lager kaffe automatisk ved behov, oppbevarer kaffen i en intern tank som beholder kvaliteten til kaffen lenge. Kaffen lages fra nykvernede kaffebønner, og gruten som går i beholderen under(eller i søppelkasse under benk) er "tørr". Så her kan alle på kontoret gå å hente seg en kopp, krus, mugge eller kanskje en kanne med kaffe til det neste møtet uten å være redd for at det er tomt.

wmf 1500 f kontor