Skip to main content

Fremtiden for håndhygiene ligger i våre hender

CleanTech standardiserer berøringsfri såpe- og vannvask på 12 sekunder, den fjerner mer enn 99,9% av patogener(bakterier og virus), reduserer risikoen for infeksjoner og forbedrer hygienen.

Det er allment kjent at hendene våre er en av de største områdene i overføring av infeksjoner/smitte. Dette er veldig tydelig innen helse/omsorg og sykehus, hvor infeksjoner øker fra år til år. I tillegg har COVID-19-pandemien økt behovet for effektiv og hyppig håndhygiene. Det absolutt viktigste innen håndhygiene er at det utføres korrekt håndvask med såpe og vann, og viktigheten av effektiv håndvask kan det aldri stilles spørsmålstegn ved.

Dessverre vasker kun 5% av befolkningen hendene ordentlig. En studie fra 2013 om håndvaskvaner, utført av Michigan State University og publisert i Journal of Environmental Health, viste følgende: etter å ha observert 3749 personer som brukte offentlige toaletter, fant forskerne at bare 5% av forsøkspersonene vasket hendene sine riktig. Gjennomsnittlig bruk av håndvask var bare seks sekunder, snarere enn de anbefalte minimum 20 sekunders skumming og total vasketid på 30 til 40 sekunder. 15% av mennene og 7% av kvinnene vasket ikke hendene i det hele tatt, mens 50% av mennene og 22% av kvinnene ikke brukte såpe bla.

hygiene blogg2

Cleantech - et viktig hygieneoppdrag

Meritech Inc (Meritech) ble grunnlagt i 1990, etter oppfinnelsen av CleanTech® i 1987 for å forbedre håndhygieneytelsen gjennom full automatisering, og dermed redusere risikoen for dårlig håndhygiene og å dempe den naturlige variasjonen som oppstår fra person til person når du vasker hendene. Våre medfødte forskjeller er det som gjør verden til et interessant sted, og normal menneskelig atferd og variabiliteten de gir spiller en viktig rolle i et variert samfunn. Imidlertid er menneskelig variasjon og ulik oppførsel fra person til person i håndhygiene ikke noe vi ønsker velkommen. Dette er selve grunnen til at Meritech ble grunnlagt, og i de påfølgende 30 årene har selskapet vokst seg store med tusenvis av installasjoner på tvers av helsetjenester og flere andre sektorer der effektiv håndvask er avgjørende.

Meritechs/Primulators oppdrag er like enkelt som det er vanskelig: å redde liv, samt forhindre spredning av sykdomme gjennom effektiv kontaktløs hygiene. Primulator dekker hele landet både på salg, teknisk support, service og innstallasjon.

For mer informasjon se www.primulator.no/hygiene eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

– tel. 23 03 17 60 for personlig oppfølging, presentasjoner, dokumentasjon og demonstrasjon.