NM i iskrem vil foregår over 1 dag:
-
Det konkurreres det i klassen melkebasert iskrem, gelato eller sorbet. Kun én smak.
-
Bidragene vil bli bedømt ut ifra utseende og presentasjon, kreativitet, smak og konsistens. Primulator stiller med alt av utstyr som er nødvendig for å lage isen. Hver deltager har 30 minutter på seg, og presentasjoner skjer gjennom hele dagen.
- Vinneren kvalifiserer seg til den Europeiske finalen 2025, får dekket fly tur/retur til Bologna og to netter på hotell.
- Når: 10 April 2025
- Hvor: Tine Kalbakken, Bedriftsveien 7, 0950 Oslo
- Premieutdeling: Vinner annonseres på slutten av konkurransedagen
- Konkurransearrangør: Primulator AS- Gelato festival challenge, Tine og Bako
- Påmeldingsfrist: 28 februar 2025
Ønsker du og delta!? Fyll ut .pdf vedlegget og send det tilbake til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Retningslinjer_og_regler.pdf
Klokkeslett i vedlegget kan bli endret.
Vi ønsker deltakere og publikum velkommen til en spennende dag!