Skip to main content

Norgemesterskap i iskrem 2025

rubrikk på hjemmesidenPrimulator, Tine og Bako inviterer deg til
Norgesmesterskapet i Iskrem 2025
– en unik sjanse til og vise fram ditt håndverk.
Reglene er enkle; Lag iskrem, gelato eller sorbet
med de ingrediensene du selv ønsker.
Det er begrenset med plasser så sikre din plass i konkurransen idag!GF GFWM Logo

alle logos

NM i iskrem vil foregår over 1 dag:

  • Det konkurreres det i klassen melkebasert iskrem, gelato eller sorbet. Kun én smak.

  • Bidragene vil bli bedømt ut ifra utseende og presentasjon, kreativitet, smak og konsistens. Primulator stiller med alt av utstyr som er nødvendig for å lage isen. Hver deltager har 30 minutter på seg, og presentasjoner skjer gjennom hele dagen.

  • Vinneren kvalifiserer seg til den Europeiske finalen 2025, får dekket fly tur/retur til Bologna og to netter på hotell.
  • Når: 10 April 2025
  • Hvor: Tine Kalbakken, Bedriftsveien 7, 0950 Oslo
  • Premieutdeling: Vinner annonseres på slutten av konkurransedagen
  • Konkurransearrangør: Primulator AS- Gelato festival challenge, Tine og Bako
  • Påmeldingsfrist: 28 februar 2025

Ønsker du og delta!? Fyll ut .pdf vedlegget og send det tilbake til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

pdfRetningslinjer_og_regler.pdf

Klokkeslett i vedlegget kan bli endret.

Vi ønsker deltakere og publikum velkommen til en spennende dag! emblem på rad kopi