Icematic

icematic isbitmaskiner icematic logo

Icematic isbitmaskiner

Icematic sine isbitmaskiner har blitt produsert hos Castel Mac helt tilbake siden 1963. Kjent som en av de ledende i produksjon av isbitmaskiner, kjøleskap og et bredt utvalg av sjokkfrysere.

Planlegging, industrialisering og produksjon er basert på et moderne Lean Production system gjør Castel Mac til en de største aktørene i verden i den profesjonelle kjøle sektoren. Som den ledende ble Castel Mac ISO 9001 sertifisert helt tilbake i 1995.  

Icematic produkter

Tilbake til alle merker

Les mer: Icematic

  • Treff: 195

Selmi

selmi sjokolademaskiner selmi logo

Selmi sjokolademaskiner

Maskiner og utstyr for sjokolade, kaffe, nøtter, bearbeiding av tørket frukt

Renato Selmi startet tilbake i 1965 med hasselnøttpasta-behandlingen, og gikk videre til sjokoladetemperings- og omarmingsmaskiner, hvor han siden spesialiserer seg. Evolusjon skjer i 1987, året Paolo Semi blir med faren sin i bransjen. Fra det øyeblikket har kombinasjonen av teknologi, kunnskap om råstoffet og kontinuerlig jakten på effektivitet og perfeksjon gjort selskapet i stand til å bli den ubestridte lederen på nasjonalt og internasjonalt nivå for produksjon av maskinsjokoladefremstillingsmaskiner, nøtter og tørket frukt.

Spørsmål om maskiner eller utvalg ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Hele Norges Pascal fra Pascal Konditori Og Brasserie tester ut sin nye sjokolademaskin fra den Italienske topprodusenten Selmi Chocolate-Machinery levert av oss i Primulator AS.

Se film her:

https://www.facebook.com/primulatoras/videos/352882212256199/

Selmi produkter

Tilbake til alle merker

Les mer: Selmi

  • Treff: 159

Hounö

Hounö kombidampere hounö logo

Hounö kombidampere

Hounö er et high-end produkt med meget høy kvalitet, dansk design og innovative løsninger – Valgt av flere Michelinrestauranter både i Skandinavia og resten av verden.

Med ovner i alle størrelser fra den minste CombiSlim til de største Visual Cooking ovnene, har Hounö det bredeste utvalget av kombidampere i markedet.

Let's bring people to the table!

Hounö combislim ovner

Velg CombiSlim når størrelsen er viktig. Ovnene er perfekte for ovn tilbereding med liten plass.  

Ovnenmåler kun 51,3 cm i bredden, noe som gjør dem helt perfekte til mindre kjøkken i eksempelvis restauranter og kafeer.

CombiSlim ovnenes lave tilkoblingseffekt sikrer at de enkelt kan installeres i alle restauranter.

Hounö Visual cooking

Når kvalitet er avgjørende, velger du Visual Cooking.

Med et hav av tilberedningsfunksjoner tar Visual Cooking matlaging i kombidampere ett steg videre og sikrer velsmakende resultater år etter år.

Med sine over 100 forskjellige løsninger har Visual Cooking verdens største utvalg av kombidampere.

Hounö produkter

Tilbake til alle merker

Les mer: Hounö

  • Treff: 225

Flere artikler …

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

FORHANDLER INTRANETT
Logg inn

Følg oss

Design og utvikling av Bonefish.no