Skip to main content

Master Class 17-18 april med Tony Olsson

Eksklusivt Master Class sjokoladekurs med Tony Olsson.

Bli inspirert og lær av en mester.
Vi inviterer deg til et unikt Master Class sjokoladekurs med den anerkjente konditoren Tony Olsson. Med 40 års erfaring i bransjen er Tony en ekte mester innen sitt fag, og han har vunnet en rekke prestisjetunge priser, inkludert Årets Konditor og OL-gull. I dag jobber Tony for Primulator Sverige.

På dette kurset vil du

Utforske en rekke sjokoladeprodukter, fra praliner til petit fours og mousser.

  • Lære om sjokolade, tørre bunner, kremer, kompotter, syltetøy og mer.
  • Få praktisk erfaring med å lage vakre og smakfulle sjokoladeskapelser.
  • Bli inspirert av Tonys lidenskap for sjokolade og hans unike kunnskap
 tony sjokoladekurs

Kurset passer for:

  • Konditorer og bakerier som ønsker å øke sine ferdigheter innen sjokoladearbeid.
  • Kokker og matglade som ønsker å lære mer om sjokolade og lage imponerende desserter.
  • Alle som er nysgjerrige på sjokolade og ønsker en inspirerende og lærerik opplevelse.

Kursopplegg:

  • 17. april fra kl. 10.00-17.00
  • 18. april fra kl 09.00-15.00
    Adresse: Primulator AS Johan Scharffenbergs vei 95, 0694 Oslo
  • Du får utdelt Callebaut forkle.
  • Kurskontigent: kr. 2 500 eks mva. (faktura sendes etter kurset)

Begrenset antall plasser!
Meld deg på raskt for å sikre deg en plass på dette eksklusive kurset. Du kan melde deg på ved å scanne QR-koden.

Reise og hotellforslag:
Ankomst 17. april: Ta flytoget til Sentralbanestasjonen og buss linje 70 til Skullerud. Gå fra holdeplassen ligger ca. 200 meter fra Primulator.
Bestill rom på et hotell nær Nasjonalteateret. 

Morgen 18. april: Ta buss linje 70 fra Nasjonalteateret til Skullerud eller t-bane.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en inspirerende og lærerik dag med sjokolade!
Med vennlig hilsen,
Pals & Primulator

logo sjokoladekurs

qr sjokoladekurs