Softiskampanje 2023

Det blir for mange Norgessommer i 2023 også, og for deg som driver i serveringsbransjen må du allerede nå begynne å forberede deg til superomsetning, masse gjester og feriehungrige Nordmenn.

Nordmenn elsker is, og spesielt softis. Det er her du virkelig kan gjøre en stor forskjell i isomsetningen din nå i sommer. Det er vanskelige tider når det kommer til produksjon og logistikk så i år er det viktigere enn noen sinne å bestillle maskin allerede nå for å ha alt på plass før varmen kommer krypende.

Riktig maskin - et riktig valg

Det finnes noen få leverandører av softismaskiner i Norge. De aller fleste er kombileverandører, dvs at de leverer både softismiks og maskiner. Primulator leverer kun maskin, og er derfor helt uavhengig. Dette er viktig for deg som kunde fordi du alltid vet hva du betaler for. Maskinen koster så så mye og softismiksen så så mye. Det vil nok alltid være best butikk for deg å velge uavhengige leverandører, men dette kan du jo lett finne ut av selv ved å regne litt, eller kontakt oss for hjelp. Vi har enkle kalkyler så du får raskt se hva som lønner seg for deg. Husk at 20 - 30 (eller mer) kroner ekstra pr liter miks for at du skal "få maskin gratis" for blir veldig mange tusenlapper ekstra hvert år, og kan fort bli kostbart.

Carpigiani softismaskiner

Carpigiani softismaskiner fra Primulator er Norges markedsleder og har vært det i over 40 år! Kvaliteten er fantastisk og vi tør påstå at det er ingen verken over eller ved siden. Å investere i en softismaskin er relativt kostbart og det er derfor veldig viktig at du vet at maskinene våre har laaaang holbarhet. Mange maskiner som er i drift i Norge i dag er over 15 / 20 år! Da snakker vi en meget god "ROI"(return of investment).

Vi sier ofte at en maskin fra oss koster deg ca 2 solgte softis hver dag  (60 kroner) på et 5-års perspektiv. Det skal godt gjøres å ikke selge det ;-).

Oppsummering

  1. Vær tidlig ute med bestilling / planlegging. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud, eller hjelp med det du måtte lure på. Du treffer oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  2. Du kan benytte softismiks fra den leverandøren du ønsker. Vi er helt uavhengige.
  3. Matsikkerhet er viktig, alle våre maskiner er selvpasteuriserende, og trenger kun vask hver fjerde uke(de fleste vasker hver fjortende dag). Du bør alltid velge en selvpasteuriserende maskin. ALLTID!
  4. Primulator er firmaet med over 45 års hands on erfaring med softis. Benytt deg av kompetansen du også.
  5. Vi har landsdekkende service og delelager i hele landet.
  6. Alle maskinene er koblet opp i vår egen "Primulator sky-løsning", vi kan derfor overvåke, feilsøke og justere maskinen din online.

Se kampanjen for 2023 her !

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern
Betingelser

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

Følg oss