Selvpasteuriserende softismaskiner

Primulator har i alle år valgt å selge softismaskiner som er selvpasteuriserende. I disse dager er det veldig mye lettere for oss å fortelle alle dere softismaskinkunder hvorfor akkurat dette er et meget lurt valg.

PS. Årets softiskampanje finner du her:

 https://primulator.no/kampanje

En softismaskin er en maskin som lager iskrem av flytende ismiks. Øverst er det en åpen tank hvor du heller på ismiksen din. Denne holder ismiksen på 2 til 4 grader. Ismiksen går fra denne tanken og ned i en frysesylinder som fryser isen før den kommer ut utløpet og ned i beger eller kjeks. Bakterier/virus/urenheter kan komme i tanken enten ved “skitne” hender eller andre grunner. Bakterier utvikler seg over tid og dobler seg raskt. Derfor kan softismaskiner være en potensiell smittekilde.

Softis blogg pasteurisering

Når du har en softismaskin(alle maskiner fra Primulator) så starter det en pasteuriseringsprosess automatisk hver natt(eller forhåndsinnstilt tid). Da varmes alle interne overflater, pluss miks i tank og sylinder/rør opp til 65 grader, og holder denne temperaturen over en viss tid slik at alle bakterier osv er “døde”. Deretter kjøles alt ned igjen til 2/4 grader og maskinen er klar for produksjon igjen. Helt smittefri.

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

FORHANDLER INTRANETT
Logg inn

Følg oss

Design og utvikling av Bonefish.no