Meld deg på Gelatokurs!

Vil du lære deg å lage ekte gelato? Delta på vårt 2-dagers grunnkurs og lær av de beste i Norge.

Gelato og Isproduksjon:
Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden. Det finnes 3 tilgjengelige kurs:

  • Grunnkurs. Basic innføring i gelato/isproduksjon. Her lærer du de grunnleggende prinsipper og praktisk gjennomføring. Du lærer å sette sammen oppskrifter og å lage selve isen, samt visuell presentasjon. Du får innføring i det å velge riktig utstyr til rett bruk.
  • Viderekommende: Balansering av fett og sukker, analysering, justering med forskjellige sukkerarter, melkefri gelato, yougurt, infusering m.m.
  • Ekspert: Reversert balansering, stabilisatoranalyser, sukkerfri-løsninger, ingrediensanalyser og merking, alkoholbaserte produkter, kaker, semifreddo, historie.

Neste kurs er 10-11 Januar 2023 meld deg på her!

gelatokurs 2023

Primulator AS

Kontakt oss

23 03 17 60
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org nr. 918 375 643
Personvern
Betingelser

Adresse

Johan Scharffenbergsvei 95
0694 Oslo

Følg oss