Skip to main content

Veiledning/oppstart av din nye kaffemaskin WMF 950 S

Nå har du fått levert din nye WMF 950 S. Her får du mer informasjon om utpakking/ veiledning/oppsett av maskinen.

Se nøye gjennom oppsett/videoene av maskinen som du finner under for å få ut den beste opplevelsen av din nye kaffemaskin.

Hvis du ønsker å koble maskin til stoppekran kan dette gjøres, det må i såfall legges opp vannstopperkran med dimensjon 3/8. Slanger for å koble til maskin følger med i esken. Vi anbefaler at dette gjøres av godkjent rørlegger. Instruks for å sette maskin til fast vanntilkobling ligger i video WMF 950 s Electrical Installation. Trenger du vannfilter og monteringssett kan dette bestilles gjennom oss.

Har du spørsmål om del-bestilling eller utfordringer angående kaffemaskinen kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

Tel: 23031760

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Maskinen du har kjøpt har et års fabrikkgaranti fra kjøpsdato. Når kaffemaskinen får maskinstans og vi ikke kan løse problemet over telefon eller e-post  maskinen sendes/leveres inn til oss for sjekk/reparasjon. Derfor er det viktig at dere tar vare på esken som maskinen kommer med, sånn at det er lettere for dere med evtl. innsendelse/levering av maskinen.

Adresse: Primulator AS Johan Scharffenbergsvei 95, 0694 Oslo

Her har du seks korte videoer som forklarer alt fra utpakking fra eske til justering av drikker og hovedrengjøring.

1) Utpakking fra eske

2) Start opp din nye maskin

3) Display

4) Lage produkter

5) Daglig rengjøring

6) Hovedrengjøring